Spectacole

magician cluj

Spectacole pentru copii

Spectacolele de magie pentru copii sunt 100% interactive si contin aparitii de iepurasi adevarati, levitatii, aparitii si disparitii de obiecte, momente comice. Nu se folosesc obiecte periculoase, obiecte ascutite sau foc.

Mai multe detalii

magician cluj

Spectacole pentru adulti

Indiferent de evenimentul pe care il organizati, un moment de magie va uimi pe toata lumea. Fie ca alegeti un spectacol la scena sau unul la mesele invitatilor, evenimentul dumneavoastra va fi unul cu adevarat magic.

Mai multe detalii

magician cluj

Spectacole pentru botez

Magia este iubita atat de cei mici, cat si de cei mari, asadar, alegand un spectacol de magie in cadrul evenimentului dumneavoastra, invitatii vor avea parte de o experienta de neuitat care ii va binedispune si uimi pe toti cei prezenti.

Mai multe detalii

magician cluj

Spectacole pentru nunta

Spectacolele pentru cel mai important moment din viata tinerilor casatoriti, contin numere de magie si momente special concepute pentru astfel de evenimente care vor aduce atat buna dispozitie, cat si uimire in randul tuturor celor prezenti.

Mai multe detalii

magician cluj

Ateliere pentru copii

Ce poate fi mai frumos ca bucuria copiilor atunci când ei înșiși sunt magicieni și pot face orice? Timp de o oră, copiii vor intra în minunata lume a magiei, învățând chiar ei să construiască și să execute numere de magie pe care să le arate prietenilor și familiei.

Mai multe detalii