Spectacole pentru nuntă

Cel mai emoționant moment din viața tinerilor căsătoriți trebuie să fie magic de-a dreptul. Pentru acest lucru vă recomandam unul dintre cele două spectacole de mai jos, special concepute pentru a vă transforma evenimentul într-unul cu adevărat magic, aducând zâmbete și uimire pe fețele tuturor celor prezenți.

Magie "La scenă"

 

Acest tip de spectacol se desfășoară în fața tuturor invitaților, este foarte spectaculos și 100% interactiv.

 

Conține numere de magie comice și de-a dreptul uimitoare, care vor aduce atât bună dispoziție cât și uimire în rândul tuturor celor prezenți.

 

Finalul acestui spectacol este unul special, mai ales pentru tinerii căsătoriți, creându-se o atmosferă de neuitat și cu adevărat magică.

Magie "De aproape"

Magia este uimitoare privită de la distanță, dar este mult mai impresionant atunci când totul se petrecere chiar sub ochii spectatorilor.

În acest tip de spectacol, magicianul trece pe la mesele tuturor invitaților, aducând magia chiar în mâinile lor, pentru câteva momente aceștia fiind purtați într-o altfel de lume, o lume magică.

Pentru numerele de magie realizate la mesele invitaților, se utilizează cele mai obișnuite obiecte, folosite în viața de zi cu zi, cum ar fi cărți de joc, bani, șervetele, pahare, linguri, sfori, mingiute, inele, majoritatea împrumutate chiar de la spectatori, cu ajutorul cărora se realizează apariții, dispariții, levitații, transformări și numere de mentalism. Sub ochii lor se întâmplă lucruri inexplicabile pe care cu siguranță le vor ține minte mult timp. Aceste numere de magie sunt special concepute în așa fel încât să bine dispună pe toată lumea și să lase un mare semn de întrebare în mintea fiecărui invitat.

magician cluj cristian guna

Cristian Guna – Magician Cluj.ro – Magician Nunta – Spectacol de magie nunta Cluj Napoca – Magician nunta Cluj Napoca