Cel mai emotionant moment din viata tinerilor casatoriti trebuie sa fie magic de-a dreptul. Pentru acest lucru va recomandam unul dintre cele doua spectacole de mai jos, special concepute pentru a va transforma evenimentul intr-unul cu adevarat magic, aducand zambete si uimire pe fetele tuturor celor prezenti.

Magie

La scena


Acest tip de spectacol se desfasoara in fata tuturor invitatilor, este foarte spectaculos si 100% interactiv. Contine numere de magie comice si de-a dreptul uimitoare, care vor aduce atat buna dispozitie cat si uimire in randul tuturor celor prezenti. Finalul acestui spectacol este unul de special, mai ales pentru tinerii casatoriti, creandu-se o atmosfera de neuitat si cu adevarat magica.

 
 magician cluj

Magie

De aproape


Magia este uimitoare privita de la distanta, dar este mult mai impresionant atunci cand totul se petrecere chiar sub ochii spectatorilor. In acest tip de spectacol, magicianul trece pe la mesele tuturor invitatilor, aducand magia chiar in mainile lor, pentru cateva momente acestia fiind purtati intr-o altfel de lume, o lume magica.

 

Pentru numerele de magie realizate la mesele invitatilor, se utilizeaza cele mai obisnuite obiecte, folosite in viata de zi cu zi, cum ar fi carti de joc, bani, servetele, pahare, linguri, sfori, mingiute, inele, majoritatea imprumutate chiar de la spectatori, cu ajutorul carora se realizeaza aparitii, disparitii, levitatii, transformari si numere de mentalism. Sub ochii lor se intampla lucruri inexplicabile, pe care cu siguranta le vor tine minte mult timp. Aceste numere de magie sunt special concepute in asa fel incat sa bine dispuna pe toata lumea si sa lase un mare semn de intrebare in mintea fiecarui invitat.

 

 

 

Cristian Guna – Magician Cluj.ro – Magician Nunta – Spectacol de magie nunta Cluj Napoca – Magician nunta Cluj Napoca