Spectacole pentru copii

Ce poate fi mai frumos ca bucuria copiilor atunci când ei înșiși sunt magicieni și pot face orice?

În spectacolul de magie pentru copii, sărbătoritul primește puteri de la magician și poate face o mulțime de lucruri amuzante și de-a dreptul inexplicabile. Apariții, dispariții, levitații de obiecte, poate face chiar iepurași adevărați apară prin magie.

Spectacolul de magie pentru copii este un spectacol la scenă, 100% interactiv și este special conceput pentru cei mici, așadar nu se folosesc obiecte periculoase, obiecte ascuțite sau foc. Se potrivește pentru orice fel de petrecere, zi de naștere, serbare de sfârșit de an scolar, iar în funcție de locație și de vârsta copiilor, se alege cel mai potrivit spectacol de magie pentru ei.

Spectacolele de magie pentru copii se pot adapta în funcție de numărul de participanți și de anvergura evenimentului. Se pot prezenta numere de magie atât de aproape, cum ar fi într-o sala de clasă la scoală, într-un loc de joacă, în curtea casei sau într-un apartament, cât și de departe, cum ar fi scene în parcuri, malluri, teatre sau în curtea scolii la ceremonia de deschidere a anului școlar.

Magicianul își alege cu mare atenție numerele pe care le prezintă, în așa fel încât toți copiii aibă o vizibilitate cât mai bună, dar dorește implice și cât mai mulți copii, interacționeze cu ei și le stârnească interesul, astfel încât îi distreze pentru a-i tine atenți pe cei mici de la începutul și până la sfârșitul spectacolului de magie.

Pentru orice fel de informații suplimentare nu ezitați ne contactați.

Cristian Guna – Spectacol de magie pentru copii – Magician Cluj.ro – Magician Copii Cluj – Magician copii