Ce poate fi mai frumos ca bucuria copiilor atunci cand ei insisi sunt magicieni si pot face orice?

Magie

Pentru copii


In spectacolul de magie pentru copii, sarbatoritul primeste puteri de la magician si poate face o multime de lucruri amuzante si de-a dreptul inexplicabile. Aparitii, disparitii, levitatii de obiecte, poate face chiar iepurasi adevarati sa apara ca prin magie.
Spectacolul de magie pentru copii este un spectacol la scena, 100% interactiv si este special conceput pentru cei mici, asadar nu se folosesc obiecte periculoase, obiecte ascutite sau foc.

magician copii cluj

 

Se potriveste pentru orice fel de petrecere, zi de nastere, serbare de sfarsit de an scolar, iar in functie de locatie si de varsta copiilor, se alege cel mai potrivit spectacol de magie pentru ei.
Spectacolele de magie pentru copii se pot adapta in functie de numarul de participanti si de anvergura evenimentului, prezentandu-se numere de magie atat de aproape, cum ar fi intr-o sala de clasa la scoala, intr-un loc de joaca, in curtea casei sau intr-un apartament, cat si de departe, cum ar fi scene in parcuri, malluri, teatre sau in curtea scolii la ceremonia de deschidere a anului scolar.
Magicianul isi alege cu mare atentie numerele pe care le prezinta, in asa fel incat toti copiii sa aiba o vizibilitate cat mai buna, dar doreste sa implice si cat mai multi copii, sa interactioneze cu ei si sa le starneasca interesul, astfel incat sa ii distreze pentru a-i tine atenti pe cei mici de la inceputul si pana la sfarsitul spectacolului de magie.

Pentru orice fel de informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Puteti urmari cateva momente din spectacolele de magie pentru copii accesand pagina APARITII TV.
 

magiciancluj

74

magiciancluj

magician cluj

spectacol magie copii

magician cluj

71

75

magicianul cristian guna

magicianul cristian guna

magician cluj

magicianul cristian guna

72

76

magician cluj

magicianul cristian guna

magician cluj

magician cluj

73

79

78

magician cluj napoca

magicianul cristian guna

magician cluj


 

Cristian Guna – Spectacol de magie pentru copii – Magician Cluj.ro – Magician Copii Cluj – Magician copii