Spectacole pentru botez

În cel mai important moment din viața unei familii nu trebuie să lipsească spectacolul, bună dispoziția, dar mai ales magia. Pentru a avea toate aceste elemente prezente în cadrul evenimentului dumneavoastră, vă recomandăm unul din cele două spectacole de mai jos.

Magie "La scenă"

Acest tip de spectacol este unul 100% interactiv și este special conceput în așa fel încât să îi implice și să îi distreze atât pe copiii, cât și pe adulții prezenți.

Spectacolul conține apariții, dispariții și levițații de obiecte, momente comice dar și apariții de iepurași adevarați.

Magie "De aproape"

Magia este uimitoare privită de la distanță, dar este mult mai impresionant atunci când totul se petrecere chiar sub ochii spectatorilor.

În acest tip de spectacol, magicianul trece pe la mesele tuturor invitaților, aducând magia chiar în mâinile lor, pentru câteva momente aceștia fiind purtați într-o altfel de lume, o lume magică.

Pentru numerele de magie realizate la mesele invitaților, se utilizează cele mai obișnuite obiecte, folosite în viața de zi cu zi, cum ar fi cărți de joc, bani, șervetele, pahare, linguri, sfori, mingiute, inele, majoritatea împrumutate chiar de la spectatori, cu ajutorul cărora se realizează apariții, dispariții, levitații, transformări și numere de mentalism. Sub ochii lor se întâmplă lucruri inexplicabile, pe care cu siguranță le vor ține minte mult timp. Aceste numere de magie sunt special concepute în așa fel încât să bine dispună pe toată lumea și să lase un mare semn de întrebare în mintea fiecărui invitat.

Cristian Guna – Magician Cluj.ro – Spectacol de magie Botez Cluj Napoca – Magician copii si adulti Cluj Napoca