In cel mai important moment din viata unei familii nu trebuie sa lipseasca spectacolul, buna dispozitia dar mai ales magia. Pentru a avea toate aceste elemente prezente in cadrul evenimentului dumneavoastra, va recomandam unul din cele doua spectacole de mai jos.

Magie

La scena


Acest tip de spectacol este unul 100% interactiv si este special conceput in asa fel incat sa ii implice si sa ii distreze atat pe copiii, cat si pe adultii prezenti la eveniment. Spectacolul contine aparitii, disparitii si levitatii de obiecte, momente comice dar si aparitii de iepurasi adevarati.

magician botez cluj

 
magician cluj

Magie

De aproape


Magia este uimitoare privita de la distanta, dar este mult mai impresionant atunci cand totul se petrecere chiar sub ochii spectatorilor. In acest tip de spectacol, magicianul trece pe la mesele tuturor invitatilor, aducand magia chiar in mainile lor, pentru cateva momente acestia fiind purtati intr-o altfel de lume, o lume magica.

 

Pentru numerele de magie realizate la mesele invitatilor, se utilizeaza cele mai obisnuite obiecte, folosite in viata de zi cu zi, cum ar fi carti de joc, bani, servetele, pahare, linguri, sfori, mingiute, inele, majoritatea imprumutate chiar de la spectatori, cu ajutorul carora se realizeaza aparitii, disparitii, levitatii, transformari si numere de mentalism. Sub ochii lor se intampla lucruri inexplicabile, pe care cu siguranta le vor tine minte mult timp. Aceste numere de magie sunt special concepute in asa fel incat sa bine dispuna pe toata lumea si sa lase un mare semn de intrebare in mintea fiecarui invitat.

 

 

Cristian Guna – Magician Cluj.ro – Magician Botez – Spectacol de magie botez Cluj Napoca – Magician botez Cluj Napoca