Spectacole pentru adulți

Un eveniment nu este cu adevărat magic dacă nu este și un magician prezent. Pentru evenimente corporate, zile de naștere, lansare de produse, majorate sau petrecereri private vă recomandam unul dintre cele două spectacole de mai jos.

Magie "La scenă"

Acest spectacol se desfășoară în fața tuturor invitaților, aducând atât bună dispoziție cât și uimire pe fețele tuturor celor prezenți. Conține numere de magie 100% interactive, spectaculoase și special adaptate în funcție de evenimentul unde magicianul este solicitat.

La cerere, se poate realiza un spectacol personalizat, cum ar fi lansarea unui produs într-un mod magic.

Magie "De aproape"

În acest tip de spectacol, magicianul trece pe la mesele tuturor invitaților, aducând magia chiar în mâinile lor, pentru câteva momente aceștia fiind purtați într-o altfel de lume, o lume magică.

Pentru numerele de magie realizate la mesele invitaților, se utilizează cele mai obișnuite obiecte, folosite în viața de zi cu zi, cum ar fi cărți de joc, bani, șervetele, pahare, linguri, sfori, mingiute, inele, majoritatea împrumutate chiar de la spectatori, cu ajutorul cărora se realizează apariții, dispariții, levitații, transformări și numere de mentalism. Sub ochii lor se întâmplă lucruri inexplicabile, pe care cu siguranță le vor ține minte mult timp. Aceste numere de magie sunt special concepute în așa fel încât să bine dispună pe toată lumea și să lase un mare semn de întrebare în mintea fiecărui invitat.

magician cluj cristian guna

Cristian Guna – Magician Cluj.ro – Spectacol de magie adulti Cluj Napoca – Magician adulti Cluj Napoca – Magician Evenimente Corporate – Magician Majorat – Magician lansare de produs – Magician adulti Cluj Napoca