Un eveniment nu este cu adevarat magic daca nu este si un magician prezent. Pentru evenimente corporate, zile de nastere, lansare de produse, majorate, petrecereri private va recomandam unul dintre cele doua spectacole de mai jos.

Magie

La scena


Acest spectacol se desfasoara in fata tuturor invitatilor, aducand atat buna dispozitie cat si uimire pe fetele tuturor celor prezenti. Contine numere de magie 100% interactive, spectaculoase si special adaptate in functie de evenimentul unde magicianul este solicitat. La cerere, se poate realiza un spectacol personalizat, cum ar fi lansarea unui produs intr-un mod magic.

magician adulti cluj

 
 
 

Magie

De aproape


Magia este uimitoare privita de la distanta, dar este mult mai impresionant atunci cand totul se petrecere chiar sub ochii spectatorilor. In acest tip de spectacol, magicianul trece pe la mesele tuturor invitatilor, aducand magia chiar in mainile lor, pentru cateva momente acestia fiind purtati intr-o altfel de lume, o lume magica.

Pentru numerele de magie realizate la mesele invitatilor, se utilizeaza cele mai obisnuite obiecte, folosite in viata de zi cu zi, cum ar fi carti de joc, bani, servetele, pahare, linguri, sfori, mingiute, inele, majoritatea imprumutate chiar de la spectatori, cu ajutorul carora se realizeaza aparitii, disparitii, levitatii, transformari si numere de mentalism. Sub ochii lor se intampla lucruri inexplicabile, pe care cu siguranta le vor tine minte mult timp. Aceste numere de magie sunt special concepute in asa fel incat sa bine dispuna pe toata lumea si sa lase un mare semn de intrebare in mintea fiecarui invitat.


617

626---Copy

640

780

IMG_1611

IMG_1648

IMG_1746

IMG_9830


 

Cristian Guna – Magician Cluj.ro – Spectacol de magie adulti Cluj Napoca – Magician adulti Cluj Napoca – Magician Evenimente Corporate – Magician Majorat – Magician lansare de produs – Magician adulti Cluj Napoca